Poista tilisi

Tarkistettu viimeksi 3. lokakuuta 2026

Kun poistat tilin, sitä ei voi palauttaa. Jos haluat säilyttää tietosi, vie ne ensin. Katso Lataa omat tietosi.

Sovelluksessa

  1. Siirry kohtaan Profiili. Paina kohdassa Vaaravyöhyke painiketta Poista tili.
  2. Lue, mitä poistetaan, anonymisoidaan ja säilytetään. Jos sinulla on Coach-tilaus, vahvista valintaruudulla ymmärtäväsi, että tilaus on lopetettava erikseen. Paina Fortsett (Jatka).
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina Slett konto permanent (Poista tili pysyvästi).

Getrivl.app-sivustolla

Siirry kohtaan Asetukset. Paina kohdassa Konto (Tili) painiketta Slett konto (Poista tili). Järjestäjänä löydät Slett min konto (Poista tilini) kohdasta Personvern & data (Tietosuoja ja tiedot).

Ennen poistamista

  • Tilaus: Tilin poistaminen ei lopeta tilausta. Lopeta se ensin App Storessa, Google Playssa tai getrivl.app-sivustolla.
  • Organisaatio: Jos olet organisaation ainoa omistaja, sinun on ensin siirrettävä omistajuus toiselle henkilölle kohdassa Medlemmer og tilganger (Jäsenet ja käyttöoikeudet) tai poistettava organisaatio.

Mitä tiedoille tapahtuu?

  • Tili, profiili ja henkilökohtaiset tietosi poistetaan, myös liitettyjen palvelujen ja Coachin tiedot.
  • Kilpailutulokset säilytetään ilman nimeäsi, jotta tuloslistat pysyvät johdonmukaisina.
  • Kampanjoiden harjoitukset säilytetään anonymisoituina, jotta kampanjan luvut pysyvät johdonmukaisina.
  • Maksu-, kirjanpito-, tarkastus- ja moderointitietoja voidaan säilyttää niin kauan kuin laki tai dokumentoitu turvallisuustarve edellyttää. Suora yhteys tiliisi poistetaan tai sitä rajoitetaan, kun se on mahdollista.

Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Etkö löytänyt vastausta?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@getrivl.app, niin vastaamme sinulle.