Radera ditt konto

Senast kontrollerad 3 oktober 2026

När du raderar kontot kan det inte återställas. Vill du behålla dina data ska du exportera dem först; se Ladda ner dina data.

I appen

  1. Gå till Profil. Under Riskzon trycker du på Radera konto.
  2. Läs vad som raderas, anonymiseras och behålls. Har du ett Coach-abonnemang kryssar du i att du har förstått att det måste sägas upp separat. Tryck på Fortsett (Fortsätt).
  3. Skriv din e-postadress och tryck på Slett konto permanent (Radera konto permanent).

På getrivl.app

Gå till Inställningar. Under Konto trycker du på Slett konto (Radera konto). Som arrangör hittar du Slett min konto (Radera mitt konto) under Personvern & data (Integritet & data).

Innan du raderar

  • Abonnemang: Att radera kontot avslutar inte ett abonnemang. Säg upp det i App Store, Google Play eller på getrivl.app först.
  • Organisation: Är du organisationens enda ägare måste du först överföra ägarskapet till någon annan under Medlemmer og tilganger (Medlemmar och åtkomst) eller radera organisationen.

Vad händer med dina data?

  • Kontot, profilen och dina personliga data raderas, även data från anslutna tjänster och Coach.
  • Tävlingsresultat behålls utan ditt namn så att resultatlistorna fortfarande stämmer.
  • Pass i kampanjer behålls anonymiserade så att kampanjens siffror fortfarande stämmer.
  • Betalnings-, bokförings-, revisions- och modereringsuppgifter kan behållas så länge lagen eller ett dokumenterat säkerhetsbehov kräver det. Den direkta kopplingen till ditt konto tas bort eller begränsas där det är möjligt.

Läs mer i integritetspolicyn.

Hittade du inget svar?

Mejla oss på support@getrivl.app, så svarar vi dig.